Tandartsenpraktijk

Wij bieden u complete en hoog kwalitatieve mondzorg. U gebruikt uw mond de gehele dag door, bewust en onbewust. Daarbij speelt ook uw gebit een belangrijke rol. Een stralende glimlach draagt veel bij aan uw persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel uw uiterlijk. Lachen is leven. Gelukkig zijn er steeds meer tandheelkundige mogelijkheden om uw gebit zo gezond en mooi mogelijk te houden en voor elke situatie is er een passende oplossing.


Wij werken op basis van de laatste technieken en met geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om bleken, kronen of andere gecompliceerde ingrepen, wij zorgen voor een mooie, spontane lach die bij uw persoonlijkheid past. Ervaar zelf de hoogstaande zorg van Smile Dental Studio.

Na een uitgebreide intake en zorgvuldige analyse van uw probleem, ontwikkelen we samen met u een behandelingsplan. Geheel op maat, speciaal voor u. En dat zowel vanuit een esthetisch als functioneel oogpunt. Want het moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn.


U kunt zich ten alle tijde aanmelden als patiënt. Een simpele e-mail of telefoontje is voldoende.

Voor mensen niet woonachtig in Nederland:

Iedereen die in Nederland staat ingeschreven heeft een burgerservicenummer (BSN). Dit unieke, persoonsgebonden nummer staat op uw paspoort of identiteitskaart en op uw rijbewijs. Sinds 1 juni 2009 zijn wij verplicht het BSN van de patiënt in de administratie op te nemen.

Voor mensen niet woonachtig in Nederland

U bent harte welkom. Wat betreft de financiële afwikkeling van de behandeling, is het raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.


Klik hier voor onze prijzenlijst

Een mooi en natuurlijk gebit wil iedereen en Smile Dental Studio is de specialist daarin. Wij begrijpen en delen uw bezorgdheid bij het bezoek aan de tandarts. Vandaar dat wij u willen laten weten dat we al het mogelijke doen om uw bezoek aan ons zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.