Over Ons


In Smile Dental Studio zijn uitsluitend bekwame professionals werkzaam. Professionals die tot de beste van hun beroep behoren en met hart en ziel met hun vak bezig zijn. En dat iedere dag opnieuw door continue te investeren in kennis, vakmanschap en hun specialisatie.

Smile Dental Studio wordt geleid door Dr. Azari die in 1994 is afgestudeerd aan de Universiteit van Luik in Belgiƫ. Hij heeft zich in 1997 gespecialiseerd in Orale Rehabilitatie in Lausanne, Zwitserland. Voorheen was hij werkzaam als tandarts in Belgie, Seychelles en het Verenigd Koninkrijk.

Dr. Azari heeft veel ervaring in cosmetische tandheelkunde en is geinteresseerd in facial beauty. Hij heeft zijn certificaat in Botox behandeling en collageen behandeling van Harley Street London in 2004 behaald.

Dr. Azari wordt bijgestaan door een uiterst bekwaam team van tandarts-assistenten.

Wij staan u graag te woord in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Klik hier voor onze prijzenlijst

Een mooi en natuurlijk gebit wil iedereen en Smile Dental Studio is de specialist daarin. Wij begrijpen en delen uw bezorgdheid bij het bezoek aan de tandarts. Vandaar dat wij u willen laten weten dat we al het mogelijke doen om uw bezoek aan ons zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.